Kalmar 23/6

Det blev en skrällseger på Axevalla i torsdags, Valnes Ior spurtade mycket bra över upploppet!
Han har dragits med halsproblem och är opererad för det, och det verkar ju ha gett önskad effekt! 3-åringarna skötte debuten bra, JS Egon uppträdde valpigt men tog en slant på 17.5 och Whispering Star gav ett starkt intryck som 4a på 17.3 med gott om krafter kvar. Startgalopp med Unona som inte riktigt får till det, synd då det finns lite kapacitet.

På söndag är det dags för Baron Gift igen! Jag gav han en för tung styrning senast och han tröttnade, men samtidigt kändes han inte lika fin som vanligt och är åtgärdad efteråt. Nu känns han stark och pigg igen!
Läget drar ner förhoppningarna och vi är nöjda med en pallplats denna gången. Utrustning som vanligt, barfota, bike och stängt.